Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی مسعودی ۱۷ بهمن‌ماه سریال نوروزی تلویزیون را آماده کرد و این روزها فقط متمزکز طرح ۲۶ قسمتی است که می‌خواهد در سال ۱۴۰۰، سریال شود. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، این روزها تلویزیون، سریال‌ها و برنامه‌های نوروزی‌اش را آماده می‌کند؛ گروهی از قبل وارد میدان شدند و گروهی این روزها دوربین‌شان برقرار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال "هشت‌آباد" علی مسعودی (علی مشهدی) با نام قبلی "نوروز رنگی" جزو اولین‌هایی بود که کار خودش را در مشهد آغاز کرد. 

البته این روزها خبر از پایان تصویربرداری سریال "نون.خ3" شبکه یک سیما و حتی روزهای پایانی "بوتیمار" علیرضا نجف‌زاده شبکه سه سیما هم به گوش می‌رسد. فقط در این بین کار نوروزی "همبازی" شبکه دو سیما مراحل تصویربرداری را طی می‌کند؛ چرا که دیرتر از همه این سریال‌ها توانست مراحل مقدماتی را پشت سر بگذارد و وارد مرحله تصویربرداری شود. 

وقتی به سراغِ علی مسعودی رفتیم که خیالش راحت شده بود در شرایط سخت کرونا توانست 17 بهمن‌ماه سکانسِ پایانی سریال نوروزی تلویزیون را فیلمبرداری کند. کاری که خودش اعتقاد دارد خوشمزه و بانمک شده و می‌تواند لحظات مفرح و شادی را برای مخاطب رقم بزند. کاری که برای اولین بار تصاویر نادیده‌ای از حرم رضوی در دهه 1360 را به مخاطب نشان خواهد داد. 

علی مسعودی در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری تسنیم  اولاً به این نکته اشاره کرد که نام "هشت آباد" تغییر می‌کند و ثانیاً این مجموعه تلویزیونی 20 قسمتی هنوز مشخص نیست که از کدام شبکه تلویزیونی روی آنتن خواهد رفت؟ و سیمافیلم و دست‌اندرکاران پخش در این باره تصمیم می‌گیرند. (البته پیش از این گفته می‌شد شبکه پنج و یا حتی شبکه دو که تولید سریال"هم‌بازی" را به تازگی آغاز کرده است.)

او درباره مراحل فنی سریال تأکید کرد: تدوین سریال نوروزی "هشت آباد" 60 درصد پیش رفته، صداگذاری و بقیه مراحل با ساخت تیتراژی جذاب و دیدنی، جلو می‌رود تا هرچه زودتر کار آماده پخش باشد. این سریال روزهای عید نوروز به خانه‌های مردم می‌آید که امیدوارم سهمی در شاد کردن مردم داشته باشیم. 

کارگردان سریال "هشت آباد" از ساخت کار جدیدی برای سال 1400 خبر داد و گفت: به تازگی از کار فارغ شده‌، به تهران بازگشته‌ام اما به سریالی فکر می‌کنم که بتوانم در 26 قسمت برای سال 1400 بسازم. می‌خواهم روی ساخت و کارگردانی سریال متمرکز باشم. 

علی مسعودی نویسنده و کارگردان با کمدی جدید خود به دنبال خاطره‌بازی با مخاطب در دوران دهه 1360 و به نوعی خاطرات خودش در کوچه پس کوچه‌های مشهد مقدس است.

در کنار او بازیگرانی همچون رابعه اسکویی، جواد خواجوی، شهرام قائدی، جمشید حسینی، محمد اسلامی، سینا رازقی، ماهان عبدی،‌ حمیدرضا شجره و برخی از بازیگران بومی حضور دارند.  در اواخر کار هم یوسف تیموری به گروه اضافه شد و نقش مهمِ "دایی محمود" را بازی کرد.

قصه در سال 1366 می‌گذرد و فضای روزهای پایانی اسفندماه را به تصویر می‌کشد. روابط انسانی در آن به نمایش درمی‌آیند؛ در زمانی که همسایه‌ها با هم خوب و صمیمی بوده‌، به هم اطمینان داشته‌اند.

به تعبیر دست‌اندرکاران این مجموعه تلویزیونی، "هشت آباد" زمانه‌ای را روایت می‌کند که مردم با وجود شرایط سخت جنگی زندگی می‌کردند. کاری که در عینِ طنز و سرگرمی، قرار است به سنت‌ها و آداب ایرانی در مشهد بپردازد.

علی مسعودی همچنین در برنامه "دست در دست" شبکه دو حاضر شد و به چند نکته پرداخت که قابل توجه بود؛ یکی از آن‌ها نحوه ورودش به عرصه هنر و تلویزیون بود.  نحوه ورودش به تلویزیون را اینگونه روایت می‌کند: «ورود من به تلویزیون واقعاً مانند «کلاه قرمزی» بود. من مصاحبه‌ای از ارژنگ امیرفضلی، نصرالله رادش و خدا بیامرز داوود اسدی خواندم که از آنها پرسیده بودند، اگر کسی بتواند بنویسد، آیا به او میدان می‌دهید که آنها هم پاسخ مثبت داده بودند.

من هم فردای خواندن این مصاحبه با اتوبوس آمدم تهران و واقعاً فکر می‌کردم باید بیایم میدان آرژانتین و انتهای خیابان الوند. آن زمان 1000 آیتم نوشته بودم. به ساختمان تلویزیون که رسیدم، گفتم از من دعوت به کار شده است. پرسیدند چه کسی؟! روزنامه را نشان دادم و گفتم این هم شاهدش.

گفتند لوکشین آن‌ها اصلاً اینجا نیست. و من تازه آنجا بود که کلمه «لوکیشن» را شنیدم و پرسیدم چی هست این لوکیشن؟!

چون من واقعاً فکر می‌کردم همه‌چیز در همین ساختمان ضبط می‌شود و بعد اتفاقات دیگری که در نهایت منجر به همکاری من با «ساعت خوش» شد.»

کدام بازیگر و کارگردان، کارشناس مسابقه جدید تلویزیون شدند؟/ رقابت بر سر حکایت‌ها در شبکه دوبررسی جریان خودکشی و خودسوزی جشنواره فیلم فجر/ چرا تلویزیون منفعل و نمایش‌خانگی هر روز عصبانی‌تر می‌شود؟محمد کاسبی: گزیده‌کارم اما نقش "دادِستان" برای خود خودم بود/ مگر می‌شود بعد از دو قسمت سریال را نقد کردرضا ایرانمنش سریال می‌سازد/ جزئیات "سپهسالار" دفاع‌مقدسمصائب آقای بازیگر از اجاره‌نشینی تا سکته چشمی/ مهرآوران: سریال "وضعیت سفید" دانشگاه بود

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: عید نوروز رسانه ملی تلویزیون سریال عید نوروز رسانه ملی تلویزیون سریال علی مسعودی هشت آباد شبکه دو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۶۲۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر

آفتاب‌‌نیوز :

فهرست فیلم‌های آخر هفته سیما که برای پخش از ۱۱ شبکه اعلام شده، شامل ۴۶ فیلم است که از جمله آثار شاخص آن می‌توان به «بادیگارد»، «ریو»، «ویل هانتینگ نابغه» و «محاکمه ۷ شیکاگویی» و از جمله فیلمسازان شاخص آن می‌توان به مسعود جعفری جوزانی، کیومرث پوراحمد، ابراهیم حاتمی‌کیا، داوود میرباقری، همایون اسعدیان و آرون سورکین اشاره کرد.

۳۲ فیلم معادل حدود ۷۰ درصد این محصولات، خارجی‌اند و حدود ۳۰ درصد فیلم‌ها نیز در سینما و تلویزیون ایران ساخته شده‌اند.

به علت نزدیکی این آخر هفته به ۱۲ اردیبهشت ماه روز معلم، بخش قابل توجهی از این فیلم‌ها سوژه‌ای در ارتباط با تعلیم و تربیت دارند؛ آثاری مثل «قصه‌های مجید»، «جاده‌های سرد»، «پل سفید»، «لونانا در انتظار معلم» و «شش قهرمان».

در بین آثار انتخابی، دو فیلمساز با دو فیلم در این آخر هفته حاضرند. «بادیگارد» و «هویت» از ابراهیم حاتمی‌کیا و «هدیه» و «ریکا» از مسعود فرخنده پخش خواهد شد. در اتفاقی جالب، فیلم سینمایی «۳۰ نابغه» نیز روی آنتن دو شبکه خواهد رفت: پنجشنبه از شبکه نمایش و جمعه از شبکه امید.

همانند هفته گذشته، چهار فیلم در فهرست اعلامی از سوی روابط عمومی معاونت سیما به عنوان فیلم‌های جدید معرفی شده‌اند که پیش از این در ایام نوروز روی آنتن تلویزیون رفته اند. «رادیکال»، «مصلحت»، «زاده شده برای پرواز» و «محموله نهایی»، فهرست این چهار اثر را تشکیل می‌دهند.

ضمن اینکه در فهرست منتشرشده، فیلمی که برای پخش در باکس جمعه ساعت ۱۴ شبکه کودک برنامه‌ریزی شده، معرفی نشده است.

در میان این ۴۶ فیلم، دو فیلم «نامیرا» و «گریز از مرگ» جدید به شمار می‌روند. یکی از این دو اثر، تله‌فیلم «نامیرا» به کارگردانی محمد کرمانشاهی است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۴:۳۰ از شبکه سه سیما پخش می‌شود. این فیلم در سال ۹۵ ساخته شده، ولی تاکنون در تلویزیون نمایش داده نشده و پس از حدود هشت سال به پخش می‌رسد. علت پخش نشدن این فیلم که سال ۹۶ حتی از جشنواره فیلم‌ها و سریال‌های پلیسی مسکو نیز جایزه گرفت، روشن نیست. علاوه بر امین زندگانی، شهرزاد کمال‌زاده، رامین راستاد و آیدین ختایی، پرستو صالحی هنرپیشه سابق تلویزیون در این اثر نقش دارد.

دومین فیلم جدید این آخر هفته، «گریز از مرگ» به کارگردانی مایک برنز است که جمعه ۱۴ اردیبهشت ساعت ۱۳:۳۰ روی آنتن شبکه تهران خواهد رفت. این فیلم از آن جهت اهمیت دارد که یکی از آخرین پروژه‌های سینمایی بروس ویلیس به شمار می‌آید. این هنرپیشه ۶۹ ساله هالیوود که بازیگری را به ناچار کنار گذاشته، در همان ایام که عوامل فیلم‌ها مجبور بودند دیالوگ‌ها را از طریق گوشی برایش بخوانند و توانایی حفظ کردن نداشت، به تدریج متوجه شد به بیماری زوال عقل مبتلا شده است.

جالب آن که فیلم «گریز از مرگ» به علت محدودیت‌های کرونایی، تنها در ۹ روز فیلمبرداری شده و تمام سکانس‌های این بازیگر نیز تنها در یک روز ضبط شده است! در سال ۲۰۲۱ جوایز تمشک طلایی نیز که به بدترین‌های هالیوود اهدا می‌شود، یک رشته ویژه با عنوان «بدترین بازی بروس ویلیس» اضافه کرد که ۷ فیلم این بازیگر در آن سال، ۷ نامزد آن را تشکیل می‌داد و فیلم «گریز از مرگ» هم یکی از آن آثار بود. بعد‌ها وقتی خانواده بروس ویلیس رسما خبر بیماری او را به اطلاع عموم رساندند، این جایزه لغو شد.

از میان آثار تکراری این ایام نیز فیلم «هویت» اثر جالب توجهی محسوب می‌شود. این فیلم که برای پخش در روز شنبه ۱۵ اردیبهشت ساعت ۲۱ از شبکه نمایش برنامه‌ریزی شده است، نخستین فیلم بلند ابراهیم حاتمی‌کیا به شمار می‌آید که بسیاری مهجورترین فیلم این کارگردان می‌دانند. «هویت» در سال ۱۳۶۵ با سرمایه شبکه دو سیما و به عنوان فیلمی سینمایی ساخته شد، ولی هیچ‌گاه روی پرده سینما نمایش داده نشد و مستقیما در تلویزیون به پخش رسید.

گفته می‌شود به خلاف خاستگاه فکری ابراهیم حاتمی‌کیا که پیش از فیلمسازی، پاسدار و هنرمندی از جریان انقلاب بود، خسرو دهقان منتقد جریان عرفی نقد سینما، اولین منتقدی است که این فیلمساز را اصطلاحا کشف کرد و با نقدی که بر فیلم «هویت» نوشت، از فیلمساز خوش‌قریحه‌ای خبر داد که وارد سینما می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • فیلم‌های پایان هفته تلویزیون از نگاهی دیگر
  • پیشنهاد تماشای «افعی تهران» در تلویزیون
  • دست پر تلویزیون برای بهار و تابستان پیش رو / سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید