Web Analytics Made Easy - Statcounter

عوامل تولید سریال نوروزی «نوروز رنگی» در کنار نگارش فیلمنامه، درحال ساخت و طراحی لوکیشن‌های اصلی در شهر مشهد هستند تا قصه را با برداشتی از آداب و سنن این شهر از شهریورماه کلید بزنند.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو و سریال گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری آنا، «نوروز رنگی» تازه‌ترین پروژه سیمافیلم برای نوروز 1400 است که به تازگی خبر ساخت آن نیز اعلام شده است؛ سریالی که کارگردانی آن به عهده علی مسعودی و اکبر تحویلیان نیز تهیه‌کننده آن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نکته جالب روایتی است که مسعودی یا علی مشهدی از سریال خود خواهد داشت به طوری که ضبط «نوروز رنگی» با حال و هوای بومی مشهد و استفاده از بازیگرانی عمدتا بومی منطقه در دستور ساخت قرار خواهد گرفت و حتی گویش اصلی آن نیز به لهجه مشهدی است.

مسعودی در دومین تجربه حرفه‌ای کارگردانی، باز هم نگارش فیلمنامه را خودش عهده‌دار است و تاکنون نیز 11 قسمت از این سریال 17 قسمتی را به نگارش درآورده است. فیلمنامه داستان کمدی دارد که خود این کارگردان نیز یکی از نقش‌های اصلی را ایفا می‌کند.

اینگونه نیز قصه در فضای اسفند ۶۶ تا نوروز ۶۷ روایت خواهد شد و به سنت‌ها و آداب ایرانی در مشهد می‌پردازد. چه بسا روایت‌هایی از خاطرات شخصی علی مسعودی (مشهدی) که پیش از این در استندآپ‌های «خندوانه» بازگو و مورد استقبال قرار گرفته نیز در «نوروز رنگی» به تصویر کشیده شود.

هم‌اکنون گروه تولید درحال تشکیل و عوامل در پی طراحی لوکیشن‌ها و خانه‌هایی در مشهد هستند تا قصه را از آنجا پیگیری کنند. عمده بازیگران این مجموعه نوروزی از بازیگران کاربلد بومی این شهر انتخاب می‌شود و احتمالا یکی دو چهره معمول سریال‌سازی نیز در آن به کار گرفته شوند.

زمان فعلی آغاز تصویربرداری برای تولید «نوروز رنگی» اوایل شهریورماه در نظر گرفته شده تا با برنامه‌ریزی شاهد پخش آن در نوروز 1400 باشیم.

گفتنی است؛ علی مسعودی هم‌اکنون مجموعه طنز «آخر خط» را هر شب روی آنتن شبکه سه سیما دارد.

انتهای پیام /4143/

منبع: آنا

کلیدواژه: سریال نوروزی علی مسعودی علی مشهدی اکبر تحویلیان سریال نوروز رنگی نوروز رنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۷۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی این آیین عصر پنجشنبه با حضور رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، رئیس پارک علم و فناری دانشگاه، مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره بنیاد دانشگاهی فردوسی و جمعی از خیران حوزه علم و فناوری در منزل این بانوی نیکوکار برگزار و به پاس قدردانی از این اقدام خیرخواهانه نشان نیکوکاری بنیاد دانشگاهی فردوسی به بانوی نیکوکار، ضیاالملوک فضل خراسانی اعطا شد.

این بانوی خیر در مراسم اهدای منزل خود گفت: به نظر من هر شخصی که ثروتی بیشتر از حد خود دارد باید از این اقدامات انجام دهد، من هر روز از اینکه این‌کار را انجام داده‌ام بیشتر از روز قبل احساس خوشحالی می‌کنم و هرگز پشیمان نیستم.

فضل خراسانی ادامه داد: این فضا بعد از من هست تا همه از آن استفاده کنند.

همچنین وی با اظهار خرسندی از آشنایی با جمع بنیاد دانشگاهی توضیح داد: گمان نمی‌کنم که کار بزرگی انجام داده‌ام بلکه به نظر من این کار طبیعی بوده و نیازی به تشکر ندارد.

رییس دانشگاه فردوسی مشهد با تشکر و قدردانی از خانم فضل خراسانی بابت ایجاد مرکز نوآوری و فناوری دانشجویان بیان کرد: در استان خراسان رضوی نخبگان زیادی هستند که نیاز به حمایت دارند، حمایت‌های دولتی تنها می‌تواند بخشی از مشکلات را حل کند، اما حضور خیرینی همچون شما باعث سامان گرفتن اوضاع و زندگی دانشجویان نخبه می‌شود.

مسعود میرزایی افزود: ما در استان خراسان رضوی افراد زیادی را داریم که استطاعت مالی دارند و بسیار پسندیده است که این افراد وارد عرصه‌های علمی و فناوری شوند.

این منزل اهدا شده به مساحت ۵۰۰ مترمربع در خیابان ملاصدرای مشهد واقع است.

بنیاد دانشگاهی فردوسی نخستین سازمان مردم‌نهاد دانشگاهی در ایران است که در سال ۱۳۸۳ در دانشگاه فردوسی مشهد به همت جمعی از خیران دانشگاهی و غیردانشگاهی تأسیس شد و تاکنون در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی، علمی و فناورانه فعالیت‌های عام‌المنفعه داشته و موفق به تأمین و احداث هفت خوابگاه دانشجویی با ظرفیت ۲۲۰۰ تخت با کمک خیران شده و اکنون نیز علاوه بر این فعالیت‌ها به تأسیس مراکز نوآوری برای حمایت از ایده‌های نوآورانه دانشجویان اقدام می‌کند.

دیگر خبرها

  • سریال‌های جدید تلویزیون/ از بدل علی مشهدی تا نمایش توان علمی کشور
  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب مهمان مشهدی شد
  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب تیم مهمان مشهدی شد
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • نجات جان ۶ بیمار با اهدای اعضای بیمار ۴۴ ساله مشهدی
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌ بخش جان ۶ بیمار
  • اهدای عضو بیمار مشهدی نجات‌بخش جان ۶ بیمار
  • افغانستان ۱۰۰ سال قبل، به روایت عکس‌های رنگی (عکس)
  • ویدیو/ خاطره‌بازی با معلم‌ها؛ داستان شیرین‌ترین کتک دنیا
  • (تصاویر) افغانستان ۱۰۰ سال قبل، به روایت عکس‌های رنگی